50.yıl Mahallesi Elektrik Ustası 

 

Tecrübeli ve Her alanda teknik bilgi ve tecrübeye hakim deneyimli işinde uzman ustaları ile teknik anlamda elektrik piyasasında ustalaşmış işleri süratli ve emin bir halde icra eden firmamız başta İstanbul bölgesi ve Firmamız elektrik konusunda sizlere müşteri memnuniyeti ve uygun fiyat vaat etmekledir. Merkez ve tüm çevresinde   mahallelerine  sokaklarında size kapınıza kadar servis götürüyoruz. 50.yıl bölgesinde çevresinde  firmamız diğer bütün tamir ve arıza onarımı işlemleri için 8 yıllık elektrik mevzularda deneyimli ustalarımız ile aklınıza kafanıza takılan tüm tereddütleri ortadan kaldırıyoruz.

 

50,yıl mahallesi elektrikçi Ayrıca yanlış elektrik bağlantısı ucuz araç-gereç ve işçiliğinin bize geri dönüş olarak cihazlarda arızalara ve elektrik çarpılmasına kadar uzayan bir tehlike ye tekabül edebilir. Bu sebeple firmamız 50.yıl merkez elektrikçi teknik servisi bu mevzuda tecrübeli ve işinde yeterli teknik ustalar ile çalışmaktadırlar. Çünkü firmamız  uzun ve profesyonel ekipler ile yıllından beri  müşterilerimize memnuniyetle güvenle hizmet vermeye süratli çözümlerle sizlerin hizmetindedir. her şeyden korumak bizim en önce işimizdir. Bu prensiple siz değerli ziyaretçilerimizin en yakınınızda olmaya ve yakın uzak demeden Bir telefon kadar yakınız.

50.yıl mahallesi elektrik servisi

Şalterim devamlı atıyor değişmeli mi?
Avizelerim yanmıyor lambaları mı problemli?
Led almalı mıyım? Alırsam bana led ne fayda sağlar?
Led şerit veya spot döşemeli miyim?
Evimde sürekli kısa dönem sonucu şartel hep sorun yaratıyor acaba tesisat mı eski, değiştirmem gerekir mi? Öneriler başlıca…
 elektrik pano işleri onarımı, internet kablo işleri ve kontrol işleri,uydu teknik servisi çanak  ayarlama şeklinde zayıf akım alçak gerilim ve üç faz trifaz elektrik arıza onarım işlemleri için bizlerden fiyat ve yardımcı alabilmek için hemen arayın.

Sultangazi  50.yıl elektrikçi Arızaları Servisi

Kablo tesisatı dairenize ya da müstakil eviniz olabilir veya yeni bir iç tesisat döşeme düşünceniz var, bu ve benzeyen durumlarda iç tesisatı yaparken yapmanız gerekli olan pek oldukça ayrıntılı detayları buradan bahsetmek istiyoruz. Elektrik mevzusunda ehil edinim ve referans sahibi olmayan kişi ve kişilerle bu işlemi yapmaktan kaçının, ve en yani planlı projeli bir başlangıç ile başlayın kullanmış olduğunuz spiral boru ve öteki sıva altı kablo borusunu kalifiye olması, en önemlisi iç kablo NYM kablo kullanırken dikkat edilmesi lüzumlu bilgiler ve tavsiyeler nelerdir?

  • Kablonun türk standardları enstitüsü li standartlarına müsait olması ve lamba devreleri için ayrı kablo priz hatlarının ayrı kablo
  • çekilme bu prizler için genel olarak 2.5 nym ve lamba devresi için 1.5 kullanılması ve renkleri mümkünse
  • Genel de fazlar  için Kahverengi kablo kullanılması standart olup  mavi renk 2.5 enye  de Nötr olarak kullanılması uygundur. Bu renklerin  standart olup ve topraklama için sarı yeşil kabloların veya değişik kablo  kullanılması olabilmektedir.
  • Genel itibari ile meydana getirilen bir tesisat mantığı olması ayrıca yeni binalarda bina ya da apartman site benzer biçimde
  • inşaatlarda Topraklama hattı yapılması unutulmamalıdır.

50.yıl Elektrik Başlıca sorunlar ve Teknik çözümler

Tüm internet sağlayıcıların Modem  ve kurulum şifreleri farklı olup birtakım web firmaların modemleri otomatik kurulum ile fişe takıldığında ayarlaması yapılır.  Bilgi kablo işleri için elektrikçi ya da bilgisayarcı mı çağırmak lazım? Evet uzman işinde bir elektrik ustasın dan servis ve destek alabilirsiniz.

  1. Güvenlik kamera arızam var kamera teknik servisi ve cep numaralı telefondan nasıl izlerim?
  2. Evime internet  bağladım telefon kablosu hangi kablo çekmek lazım?
  3. Prizler yerinde çıkmış fişi takınca çalışmıyor nedeni nedir?
  4. Evin içinde sigorta kutusunda Şartel atmasının sebebleri?
  5. Elektrik tamircisi veya usta bir elektrikçi nerede bana yakın?
  6. Avize asmak için matkapla montaj işi yapacak elektrik ustası aramak nerede vardır?
  7. Uydu teknik servisi nerede yakın bulurum? Çanak ayarı yapmam lazım sinyal yok diyor sebebi?

0.2.El Klima elektrik ve döşem uygun kablo çekimi uzman bir ustadan yardım almak gerekir.  Hemen size yakın klima elektrik işinden ve bağlantısından anlayan bir tesisatçı elektrikçisi bulmanız olacaktır. Gelen ustaların yapılacak ve kablo kanalı döşenecek sigortası hangisi takılır? Firmamız klimanın Btu gücüne göre uygun amper şarteli bağlantısını  yapmaktadır.

Şofben ve kombi elektrikçi ustası nerede bulabilirim? Yakın elektrikçi nerede burda?

Büro ve Ofis benzer biçimde tüm teni ve tadilata giren işletmelerinizde tenvir spot, LED tenvir  meydana getirecek elektrikçiler? İçin uygun fiyatlarla ve tüm katalog yeni ürünlerimizle bize danışmadan karar vermeyiniz.

Şalterim sürekli atıyor değişmeli mi? Acil elektrikçi nerede bulunmaktadır?

Avizelerim yanmıyor lambaları mı problemli? Nöbetçi elektrikçi gece bulunmaktadır. 50.yıl Gece nöbetçi elektrikçi

Televizyon asma ve anten kablosu çekmecem hangi kablo daha kalifiye?

LED almalı mıyım? Alırsam bana LED ne yarar sağlar?

İşyerimde Sigorta Şartel kutusunda cızır cızır ses geliyor ne yapmalıyım?

LED şerit ya da spot döşemeli miyim?

Bahçe aydınlatma için elektrik teknik servisi nerede bulunmaktadır?

Pazar günleri Açık elektrikçi nerede var yakında?

Mutfakta ara sıra bulaşık veya çamaşır makinesi açıkken şartel atıyor Hep sorun yaratıyor acaba tesisat mı eski, değiştirmem icap eder mi? Bu tür arıza ve problemler için bizi arayıp keşif yapmamız ve iç tesisat şar telinizi test etmemiz gerekmektedir.

Bunlarla sona erdi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Kurduğunuz cümlede elektrik sözü geçiyor ve aynı anda da size bir sorun yaratıyorsa işte o vakit orada olması lüzumlu olan şahıs   elektrik teknik servisi  çağırmak olacaktır.

İnternet Zayıf Akım İşleri Kabloluma Hizmetleri İçin Servis Alabilirsiniz.

50.yıl elektrik servisi olarak telefon kablosu genel olarak İnternet ve telefon hat kablosu olarak evlerimizde kullanılacak olan 0.40 0.50 biçiminde tam bakır kabloları kullanmaya dikkat edilmeli,  yanı sıra kalite olarak pek çok kablo çeşitleri mevcut olup bu sınıfta  mühim olan ve dikkat etmemiz gerekli olan çektiğimiz kablo tesisatının bakır olması ve İnternet sağlayıcımızın bize vermiş olduğu hıza uygunluk noktasında ahenkli olmasıdır. 50.yıl elektrikci  bu ayrıntıları göz önünde bulundurularak sizlere mağdur olmayacak bir koşul vaat ederek sizlere, ayrıca data kablosu cat6 kablo çeşitleri ve test işlemleri beraberinde modem kurulumu, Access point, ve Roater kablo çekimi ve teknik kurulum işleri ustalaşmış ekiplerimiz ile yapılmaktadır.

İnternet Telefon Arızaları Başlıca Sebebleri

İnternet tesisatım çalışmıyor sebebleri?

Yeni internet kablo çekerken dikkat edilmesi gerekenler?

Telefon hattınızın kablosu kopmuşsa İnternetiniz arıza yapıyordur.

 

Bağlantı için kullanmış olduğunuz kablolar yanış tercih edilmişse veya kalitesiz kablo kullanılmışsa İnternetinizde sorunlar çıkıyordur.

 

İnternet modeminiz arızalanmışsa aslına bakarsan bağlantınız olmaz.

 

Modeminiz ısınıyorsa İnternette donmalar olabilir.

 

İnternet hattının yanlış bağlanması ve splitter sorunları.

 

Swich ve router şeklinde cihazlardan kaynaklı sorunlar.

 

İnternet kullanıcı adı  sorunları modem teknik sorunları nelerdir?

 

İnternet hattına bağlı alarm aleti kaynaklı sorunlar.

 

Problemlerimizin çoğu esasında ya kapalı kutular içindeki veya kablolardaki fiziksel problemler. Biz bu sorunlarla iyi mi baş ederiz diyorsanız genel anlamda evvela yapmanız gerekli olan her şeyin sağlam olduğundan inanın. İyi, sağlam ve güven duyulan bir ustaya yahut servise yaptırdığınız bir İnternet sisteminiz varsa ilk adımı atmişsınız anlamına gelir.

Gelen Başlıca Sorular 50.yıl Elektrik

Sıklıkla bizimle iletişime geçip müşterilerin problemleri zayıf akım olarak malum kablo ve kurulum alakalı teknik bilgi ve servis için aşağıda başlı problemler şunlardır.Telefon hattım üzerinden İnternet alıyorum acaba sorun mu var?

Modemin arkasındaki Dsl girişine bina girişinden gelen jakı takmanız ve dsl ışığının sabitlenmesi beklenmelidir. Eğer telefon kullanıyorsanız araya spillter koymanız gerekir.  Hat kablosunu çıkartıp a telefonunuza takın çevir sesi geliyor mu diye bakın. Bilgi servis için 50.yıl elektrik servisi ile irtibata geçmeniz ehil olacaktır.

İnternetim kesilip kesilip geliyor neden?

Bu probleminin pek çok sebebi olabilir.  Başlıca sebeplerinden kablolarda erozyon ve kullanılan kablonun kalitesiz olması bile internet hızınıza ciddi tesir yapar. Modem sorunu, hatlardan kaynaklı sorunlar, soket ilgili sıkıntılar şeklinde cılız akım da farklı birçok teknik konularda sizlere süratli güvenilir hizmet verilir.

Peki ben nereden bilebilirim?

Büyük ihtimalle siz bilemezsiniz.

Ne yapmam gerekmektedir?

İnternet aldığınız doğrusu size hizmet sağlamakta olan (Superonline, Türk Telekom, benzer tüm  servis sağlayıcınıza arıza kaydı bildirmelisiniz. Bu firmalar apartmanınızın girişine kadar hizmet sunarlar.

Bina içindeki ankastere kutusundan santral uzan arızalarda web aldığınız firmayı aramanız ve arızanın daire tesisatından kaynaklı olmadığını bildirmeniz gerekir.  Arıza giderdikleri için evvela onlara ulaşın. Arızanız binanın içinde ise personel arızanın kendilerinden kaynaklı olmadığını ve bina arasında olduğunu söylendiği takdirde  sizin o durumda yapacağınız uzman ve İnternet arızaları alakalı bir teknik Elektrikçi Ustası bulmanız olacaktır. İşte bu aşamalardan sonrası gelen uzman ustalaşmış ekibiz kısa vakit da onarımı ve bakımını yapacaklardır.

Güvenlik Kamera Uydu Servisi Çanak Anten Kurulumu İşlemleri

İstanbul bölgesinde ve 50.yıl semtimizde hatta 50.yıl elektrik teknik servisi noktasında faaliyet vererek evlerde yahut diğer yazıhane şeklinde mekanlarınızda Güvenlik kamera ilgili sorun ve kurulumu, Uydu sistemleri kablolama Çanak Anten ayarlama ve sinyal niteliğini ayarlama, Televizyon tüm modellerini askı aparat 180 aşama dönebilen apart asma ve montaj işleriniz için bizi firmamız 50.yıl yakın elektrikçi derhal kontakt kurabilirsiniz.

Tüm mekanlarındaki matkaplı veya matkapsız montaj ve de monte avize , aplik şeklinde dolap korniş gibi işlerinizde Montaj gerektiren Aydınlatma Spot Takma Şerit  ve tüm benzer 3v 6v spot tavan tenvir Rgb led, Şerit led ve delme işlerinizi ittina ile yapılmaktadır.

 

Yeni aldığımı yahut yeni taşındınız bir eviniz de asma yahut montaj lüzumlu bütün matkaplı işleriniz, ve tüm asmalı avize modelleri de monte tüm eşyalarınızın kurulumu Perde korniş stor perde benzer pek çok eşyanızı ittina ile ustalarımız dan yardımcı alabilirsiniz. Klima Elektrik İşleri Kombi Elektrik Tesisatı İşleri ve Şofben Montajı Klimalar için uygun kablo iç döşem ve Sigorta bağlantısı noktasında ve kombi şofben benzer biçimde su ısıtma cihazalarınıza en ideal döşem ve rabıta işleri için bize danışmadan karar vermeyiniz.

Not- Bölgesel Elektrik Kesinti Kaçak ve  Diğer Bölgesel Elektrik Arızalar İçin 186 Elektrik Arıza’yı Arayabilirsiniz.

 

50.yıl Merkez Elektrik Servisi 

 

  • Elektrik Tesisat Arızaları Pano Sigorta Arızaları Servisi
  • Güvenlik Kamera Arızaları Kurulumu Kablolama İşleri
  • Uydu Çanak Anten Servisi Merkezi Uydu Sistemi Ve Kablolama İşleri
  • İnternet Modem Kurulumu Ve Telefon Kablosu Çekimi Teknik Test Bakım Onarım İşleriniz
  • Klima Kombi Şofben Elektrik Tesisatı İşlerinizde
  • Avize Montajı Asma Ve Tüm Montaj İşleriniz
  • Zil Arızaları Kablolama İşlemleri
  • Ses Sistemleri Kurulumu Tekniik Bağlantısı
  • Topraklama Hattı Ve Kablo Kanall İşleri
  • Dolap, Perde, Korniş Ve Tüm Asma Montaj İşlerinizde
Phone icon
Ara
İletişim
WhatsApp icon
WhatsApp